WELL, vad är det och vad har det för betydelse?

WELL Building Standard ™ version 2 (WELL v2 ™) är en byggstandard som stöds av vetenskaplig forskning som gör att du kan skapa utrymmen som förbättrar användarnas hälsa och välbefinnande. Detta görs genom specifika designval, operativa protokoll och policyer som kan ge din byggnad en brons, silver, guld eller platina nivå.

WELL Building Institute, WELL certification, sustainability,  WELL Building Institute member, WELL video thumbnail
När öppna samarbetsutrymmen saknar akustisk absorption i innertaken kan de anställda bli distraherade av reflekterat ljud. Innertak ger vanligtvis det största täckningsområdet där ljudabsorberande material kan erbjuda bäst prestanda för att minska efterklang och kontrollera talförståelsen och optimera ljudnivåerna.

Jessica Copper

Chief Commercial officer, International WELL Building Institute

WELL-certifiering med Rockfons lösningar

För att få WELL-certifieringen måste din byggnad följa 10 olika begrepp. Dessa begrepp har 108 funktioner med riktade hälsomål för att utvärdera den totala poängen för din byggnad. Genom att använda Rockfons lösningar kan du uppfylla kraven för 8 av 10 WELL begrepp.

Vårt växande partnerskap med International WELL Building Institute

Från och med november 2020 uppgraderade vi vårt partnerskap med International WELL Building Institute till Key Stone-medlem. Detta representerar vårt åtagande att skapa produkter och lösningar som ökar värdet, välbefinnandet och produktiviteten i varje utrymme. Vi är glada över att ständigt förbättra vår verksamhet, varför vi är stolta över att vara associerade med de ambitiösa medlemmarna av institutet som delar våra värderingar och ambitioner för välbefinnande.

Vi är också stolta över att stödja våra egna kollegor inom professionell utveckling och utbildning, så att de kan bli WELL-ackrediterade fackmän och hjälpa oss att sprida budskapet om att utforma morgondagens hälsosamma byggnader.

Logo, International WELL Building Institute, member mark
well building standard, webinar, rockfon, webinar intro, olga turner

Rockfons WELL-Scorekort

Se hur Rockfon akustiska undertaksskivor, bafflar, öar och väggabsorbenter uppfyller WELL-krav.

 

WELL keystone member logo, open plan office, table, dialogue, people, plans, meeting

Sustainability & Public Affairs

Email:

contact person, other contacts, profile and map, sweden, Kaj Konnebäck, SE
Teknisk Chef

Kaj Konnebäck

Tel.: +46 36 570 52 31

Email:

Ring
Skriv